ENG SRB
2Checkout.com is a worldwide leader in online payment services
RSS
BRZA PRETRAGA
Novo ćirilično izdanje!
VREME ISPORUKE
Vreme isporuke brzom poštom
24h - 48h
***
Standardna pošta se šalje
nakon vaše uplate na tekući
račun, a knjigu dobijate
u roku od nekoliko dana.
OBLASTI
BESPLATNA DOSTAVA
Za narudžbine veće od
2.900,00 rsd
besplatna dostava
srandardnom poštom
u Srbiji.
Oblast: KOMPJUTERSKA LITERATURA
Smashing knjiga 2 o Web dizajnu Grupa autora

Smashing knjiga 2 o Web dizajnu

Najnovija knjiga o Web dizajnu iz radionice Smashing magazina.
Knjiga izgleda fantastično! 360 strana na kvalitetnom papiru sa kolornim slikama, lepe crvene oznake strana, lepe ilustracije preko cele stranice za svako poglavlje, fantastično pakovanje i što je najvažnije, veoma kvalitetni članci.
SolidWorks 2008 Parametarsko modelovanje Randy H. Shih

SolidWorks 2008 Parametarsko modelovanje

SolidWorks je 3D mehanički CAD (computer-aided design) program koji se pokreće na Microsoft Windowsu a razvio ga je SolidWorks Corporation - filijala Dassault Systèmes-a, S. A. (Suresnes, France). SolidWorks je predstavljen 1995. kao jeftini konkurent CAD programima kao što je Pro/ENGINEER, SDRC I-DEAS, Unigraphics i CATIA, a trenutno je jedan od najpopularnijih proizvoda na tržištu mehaničkih CAD programa srednje klase.
SolidWorks 2009 do kraja (CD) Matt Lombard

SolidWorks 2009 do kraja (CD)

Jedina knjiga koja vam je potrebna za SolidWorks 2009. Preko 1000 strana u tvrdom povezu.SolidWorks 2009 do kraja je obimna referentna knjiga koja obuhvata osnove ali nakon osnova prelazi i na teme za naprednije nivoe.
Svaka funkcija je detaljno opisana i to na način koji će omogućiti da učenje ovog programa ne bude teško niti komplikovano
Sound Forge 8 Sony Media Software

Sound Forge 8

Ovaj priručnik je namenjen kao pomoć u svakodnevnom radu korisnicima potpune verzije softvera Sound Forge, kao i korisnicima Sound Forge Audio Studio. Devetnaest poglavlja za potpuno ovladavanje programom. Izdavač originala Sony Media Software je kreirao jasnan priručnik, koji početnike uvodi u rad sa SF8, dok iskusnim korisnicima na pregledan prikazuje sve promene i novine u odnosu na prethodnu verziju.
Sprinter Dušan Radaković

Sprinter

Kada pročitate tri priče, poverovaćete onoj koja je ograničena vašim snovima, nadama i životom. Tri verzije iste priče nam pokazuju da je svet onakav kakvim ga vidimo ili kao da nismo bili na utakmici za koju smo imali kartu.
SQL SERVER 2008 Majstor Michael Lee

SQL SERVER 2008 Majstor

Nabavite je danas po najpovoljnijoj ceni.
Instaliranje, konfigurisanje i upravljanje.
Optimizovanje, rešavanje problema i bezbednost baza podataka.
Upoznajte veoma moćne nove funkcionalnosti SQL Servera 2008.
Šta nas čeka : ekspertski vodič Džejn Bakingem

Šta nas čeka : ekspertski vodič

Šta nas čeka: Ekspertski vodič
Predviđanja 50 najautoritativnijih američkih eksperata u svojim oblastima.
U svojoj ulozi osnivača i predsednika The Intelligence Group, kompanije za konsalting, praćenje trendova i predviđanja u oblasti stalno promenjivog potrošačkog tržišta, Džejn Bakingem traži podatke o današnjoj kulturi koji nam daju nagoveštaje o tome šta nam budućnost nosi.
SuSe Linux 10 bez tajni (dvd) Michael McCallister

SuSe Linux 10 bez tajni (dvd)

Ova knjiga obezbeđuje detaljne informacije o instaliranju, korišćenju i administriranju SUSE Linuxa. Naučićete kako da oslobodite širok raspon programa uključenih u SUSE Linux da biste mogli da ga koristite kao desktop računar, kao profesionalnu radnu stanicu ili kao moćan server. SUSE Linux 10 - bez tajni sadrži veliki broj tema: od upotrebe softvera koji su svakodnevno potrebni, kao što su klijenti za poštu, Web pretraživači i produktivni programi...
Top 20 besplatnih programa Slavica i Saša Prudkov

Top 20 besplatnih programa

Sigurno znate izreku "Koliko para toliko i muzike". Ako bismo ovu izreku primenili na svet programa na našim računarima koje koristimo u svakodnevnom radu, zaključili bismo da bez komercijalnih programa ne bismo mogli ni da mrdnemo. Međutim ništa nije manje istinito od toga.
U ovoj knjizi predstaviću vam 20 besplatnih programa koji su moćni koliko i njihovi komercijalni konkurenti, a u nekim slučajevima su i moćniji.
Umrežavanje pomoću Cisco i Microsoft tehnologija Anthony Chiarella

Umrežavanje pomoću Cisco i Microsoft tehnologija

Naučite da koristite dve najpopularnije tehnologije u industriji! Ova nova knjiga Vas uči kako da povezujete mreže pomoću Windows i Cisco rutera. Pisana i za početnike i za naprednije korisnike, knjiga istražuje pet ključnih oblasti: osnove mreža, protokole, umrežavanje, mrežne servise i upravljanje mreže širokog područja. Široka obuhvaćenost koncepata umrežavanja čini ovu knjigu izuzetnim izvorom informacija za sve one koji koriste Cisco ili Windows rutere
Strana:  1  2  3  4  5  6  7  [8]  9
SADRŽAJ KORPE
 
ČLANOVI KLUBA
e-mail:
password:
Registrovani članovi kluba ostvaruju dodatni popust.
Preporuka!
Najnovije
Na popustu
Najlepši poklon
NEWSLETTER
Ukoliko želite da Vas obaveštavamo o novim knjigama u našoj ponudi i akcijskim sniženjima,
prijavite se:
e-mail:
Uspešno dodato u korpu.

Pregledaj korpu     Nastavi kupovinu
Dubljanska 47, Beograd | tel/fax: +381 11 344 99 66, 344 99 67, 344 99 68 | mob.tel: +381 63 31 32 30
ceebp   bibliodyssey   narodna biblioteka srbije   next page
2018 Bookbridge | dB engine & sotware: LatiCOM Software