ENG SRB
2Checkout.com is a worldwide leader in online payment services
RSS
BRZA PRETRAGA
Novo u ponudi!
VREME ISPORUKE
Vreme isporuke brzom poštom
24h - 48h
***
Standardna pošta se šalje
nakon vaše uplate na tekući
račun, a knjigu dobijate
u roku od nekoliko dana.
OBLASTI
BESPLATNA DOSTAVA
Za narudžbine veće od
2.900,00 rsd
besplatna dostava
srandardnom poštom
u Srbiji.
Autor: GRUPA AUTORA
Mitologija, bogovi, heroji i legende GRUPA AUTORA

Mitologija, bogovi, heroji i legende

Za uzrast trećeg do četvrtog razreda. Ova knjiga pokriva univerzalnu mitologiju u četiri dela: grčko-rimska, istočnjačka, keltska i američka mitologija.
Moderna srpska država 1804-2004 Grupa autora

Moderna srpska država 1804-2004

Hronologija. Prva knjiga te vrste, prošlost se prikazuje kao neraskidiva celina. Bogato ilustrovana fotografijama, kolor i crno-belim.
Mrsne priče Grupa autora

Mrsne priče

Mrsne priče su jedinstvena zbirka bezobrazne, bestidne narodne proze, nastajale na srpskohrvatskom jezičkom području, u ukrštanju domaćih izvora i raznovrsnih kulturnih uticaja na našim prostorima. Nesumnjivo ona vrsta folklora koja je zadržala živu aktuelnost. Te se priče čitaju pre svega kao humorističko štivo koje uživa u otvorenom imenovanju i opisivanju nagonskog...
Muzej grada Beograda Grupa autora

Muzej grada Beograda

Monografija Muzej grada Beograda 1903–2003. objavljena je povodom stogodišnjice postojanja Muzeja. U skladu sa osnovnom koncepcijom da se istorija Beograda predstavi muzejskim predmetima, knjiga je podeljena na deset poglavlja...
Na trećem trgu: antologija nove kratke priče Grupa autora

Na trećem trgu: antologija nove kratke priče

Citajuci antologiju nove kratke price Na trecem trgu mladih pisaca iz Bosne i Hercegovine, Hrvatske, Srbije i Crne Gore setio sam se, sasvim neizbezno, startne pozicije pisaca moje prozne generacije, one koja je debitovala krajem 70-ih i pocetkom 80-ih godina proslog veka.
Nepoznati život Isusa Hrista Grupa autora

Nepoznati život Isusa Hrista

Ovaj malo poznati tekst, poreklom iz indijskih budističkih rukopisa i nastao samo nekoliko godina posle Hristove smrti, sadrži niz novina i detalja o kojima nema ni pomena u Bibliji, odnosno Novom Zavetu.
Niški leksikon Grupa autora

Niški leksikon

Leksikografski autoportret Niša na početku XXI veka, u 2.000 odrednica, bez biografskih članaka, sa preko 500 ilustracija, hronologijom značajnih događaja i indeksom imena ličnosti pomenutih u tematskim odrednicama.
Nova francuska priča Grupa autora

Nova francuska priča

Prestižna francuska izdavačka kuća HBobjavila je 2000. godine antologiju kratkihpriča nastalih u periodu od 1995. godinedo 2000.
Novi kadrovi - skrajnute vrednosti srpskog filma GRUPA AUTORA

Novi kadrovi - skrajnute vrednosti srpskog filma

O potrebi da nova generacija filmskih kriticara promišlja srpski film najzad i van granica supkulture, govori i pojava zbornika „Novi kadrovi” u uglednoj izdavackoj kuci kakva je „Klio”. Ne samo da kriticki tekstovi bacaju svetlo na poprilicno skrajnute žanrove srpskog filma kao što su horor, krimic i decji film, kao i na stigmatizovane autore kakvi su Želimir Žilnik, Jovan Jovanovic, Kokan Rakonjac, Đorde Kadijevic i Miloš Radivojevic, vec oni donose jedan sasvim novi, trecemilenijumski pogled na našu kinematografiju, rasterecen ideoloških stega i sitnosopstvenickih glasnogovornickih ambicija dela nekadašnje filmske kritike šezdesetih i sedamdesetih. Po izazovnom stilu, dvanaest autora i dve autorke (Dejan Ognjanovic, Đorde Bajic, Miloš Cvetkovic, Dejan Dabic, Olga Dimitrijevic, Kristina Đukovic, Miloš Đurdevic, Zoran Jankovic, Marko Krstic, Aleksandar Novakovic, Uroš Smiljanic, Dimitrije Vojnov, Srdan Vucinic, i Ivan Velisavljevic) na izvestan nacin naslanjaju se na rukopis prethodne generacije kriticara okupljenih oko zbornika „Svetlo u tami”. Izdvojimo nekoliko sjajnih eseja – M. Đurdevic donosi parabolu o filmu „Zazidani” Kokana Rakonjca; D. Ognjanovic dosledno i studiozno elaborira cetiri dimenzije filma „Praznik” Đorda Kadijevica kroz vivisekciju hrišcanskih, fantasticnih i horor motiva u de/mitologizaciji cetništva;...
Ogledi iz ikonografije 1 Grupa autora

Ogledi iz ikonografije 1

Prvenac iz Edicije Ogledi iz ikonografije
Strana:  1  2  3  [4]  5  6  7  8  9
SADRŽAJ KORPE
 
ČLANOVI KLUBA
e-mail:
password:
Registrovani članovi kluba ostvaruju dodatni popust.
Preporuka!
Najnovije
Na popustu
Najlepši poklon
NEWSLETTER
Ukoliko želite da Vas obaveštavamo o novim knjigama u našoj ponudi i akcijskim sniženjima,
prijavite se:
e-mail:
Uspešno dodato u korpu.

Pregledaj korpu     Nastavi kupovinu
Dubljanska 47, Beograd | tel/fax: +381 11 344 99 66, 344 99 67, 344 99 68 | mob.tel: +381 63 31 32 30
ceebp   bibliodyssey   narodna biblioteka srbije   next page
2019 Bookbridge | dB engine & sotware: LatiCOM Software